Butiker/Öppettider

GYSINGE

ÖPPETTIDER

ÄNDRADE ÖPPETTIDER FR.O.M MÅNDAG 7 september! ONSDAG - FREDAG 10-17, LÖRDAG 10-16, SÖNDAG - stängt.

KONTAKTA/BESÖK OSS

TIPS INFÖR RESAN! Just nu har vi tillfälligt färre varor i butikssortimentet. Se gärna efter att varan finns hemma innan du ger dig av på en långväga resa. Du klickar på "Lagersaldo i butik" under varje produkt för att se hur många som finns hemma. Besöks-/fakturaadress: Gysinge Centrum för Byggnadsvård AB Byggesvägen 12, SE- 811 97 GYSINGE
De röda byggnaderna från 1700- och 1800-talet fylls av byggnadsvårdsutställningar. Flera visningshus med pedagogiska steg för steg-beskrivningar av måleri- och byggtekniker. Här lär du dig, rum för rum, hur man verkligen bevarar husets själ utan att pruta på bekvämligheten. Fullskalig byggnadsvårdsbutik. Även golv, paneler, kakelugnar och annat stort, som inte får plats i butiken i Stockholm. Verkligen värt en heldagsutflykt!

Butiken är en KONTANTFRI butik, endast kortbetalning gäller.

VÄGBESKRIVNING

Från Stockholm kör E4 norrut. Sväng av norra avfarten vid Uppsala. Följ skylt mot Sandviken. Sedan sväng av mot Gysinge.

Ta även googlekartan ovanför till hjälp för att hitta

Tips inför resan

Planera dina inköp! Annars är risken stor att du åker en massa mil och sedan står du där vid diskarna hos oss med ett gångjärn i handen och kommer inte ihåg om dörren är vänster - eller högerhängd.

VARUKORG

Totalt: 0 kr

Till kassan

DINA PRODUKTER

Stäng
Hem
Våra butiker
Om oss
Kundtjänst och köpvillkor
Registera